REOBERTURA DELS EQUIPAMENTS MUNICIPALS. COVID19

Els equipaments municipals van ser tancats el passat 13 de març a causa del Coronavirus amb la incertesa del que passaria i del desenvolupament de la situació de pandemia sense precedents. Després d’aquests mesos de confinament i d’adaptació a la nova situació s’ha hagut de treballar molt per poder adaptar-se a la situació de teletreball de gairebé tots els treballadors i dels espais tancats.

Malgrat la situació, finalment s’han pogut instalar totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries i havent passat a una fase en la que es permet l’obertura dels equipaments amb una reducció del seu aforament, entre d’altres, per mantenir un espai segur, el passat cap de setmana 30-31/05 i 1/06, coincidint amb dilluns de segona Pasqua, el Parc Prehistòric de les Coves del Toll va poder reprendre les visites al jaciment amb un protocol excepcional tant pels treballadors com pels usuaris.

L’horari d’obertura al públic és l’habitual d’estiu, Caps de setmana de 10:30 a 19h i ponts i festius de 10:30 a 15h.

Per altre banda el Museu Municipal de Moià-Casa Natal Rafael Casanova reobrirà al públic el proper 13 de juny en el seu horari habitual i seguint totes les mesures preventives necessàries per una visita segura. Us recordem que podreu visitar gratuïtament l’exposició temporal Notes de llum. Meditació contemplativa de la pintora C. Morales que, amb el canvi de calendari degut a la COVID19, es podrà visitar fins el 17 d’agost.

     

Deja un comentario