Accessibilitat
Els nostres espais a l'abast de tothom

· Mobilitat

Al Museu Municipal de Moià trobareu rampes i ascensor, així com una cadira de rodes, que us permetran visitar l’espai sense cap entrebanc.
La Cova del Toll està equipada amb passarel·les de fusta que permeten el pas de cotxets i cadires de rodes. Només trobareu un petit desnivell en l’encreuament de galeries, aquest se salva gràcies a una rampa amb baranes i taulons de fusta antilliscants.

L’accés amb gossos pigall és permès a tots els nostres equipaments.

Disposem de canviadors i lavabos practicables en tots els nostres equipaments.

· Visites

Gràcies al programa La Mirada Tàctil, desenvolupat per l’Oficina del Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, els nostres equipaments poden visitar-se a través d’accions multisensorials que els fan àmpliament accessibles.

És possible realitzar la visita al Parc Prehistòric de les Coves del Toll en Llengua de Signes Catalana mitjançant els vídeos que trobareu aquí, així com a partir de diferents codis QR al mateix Parc Prehistòric.

Al Museu Arqueològic i Paleontològic trobareu un mòdul tàctil amb diverses eines i restes de la prehistòria. Aquest ve acompanyat d’una sèrie de vídeos en Llengua de Signes Catalana que trobareu aquí.
A més a més, disposem de guions en braille en diversos idiomes.

L’exposició permanent del Museu Arqueològic i Paleontològic és visitable a través d’una guia adaptada a Lectura Fàcil desenvolupada en col·laboració amb l’Associació Lectura Fàcil. Podeu descarregar-la aquí.

A més a més, hem desenvolupat un recorregut en conjunt amb els alumnes de l’Institut Guillem Catà de Manresa del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social amb el suport i assessorament de Gisela Linares.

La interpretació dels diversos espais del Parc Prehistòric de les Coves del Toll (La Surgència, Les Covetes, etc.) s’ha realitzat en Llengua de Signes Catalana i es troben disponibles aquí, així com a partir de diferents codis QR al mateix Parc Prehistòric.