Activitats escolars
Oferta didàctica sobre prehistòria, natura, geologia i història

Benvinguts al nou curs!

L’oferta didàctica del Museu de Moià i les Coves del Toll s’adreça tota l’etapa escolar. Oferim tallers des de Cicle Infantil fins als Cicles Formatius i Batxillerat, responent d’aquesta manera a les demandes d’aprenentatge de cadascuna de les edats.

Les activitats s’emmarquen dins els diversos àmbits que es poden tractar tant al Museu de Moià com al mateix Parc Prehistòric de les Coves del Toll. És així com se’ns permet apropar-nos a aquests espais a través de la prehistòria, la natura, la geologia o la història.

Previous
Next

La visita guiada a la Cova del Toll s’articula com l’eix principal de l’activitat, complementant-se amb algun dels diversos tallers que presentem al nostre catàleg Saps què?. Aquesta part de l’activitat es duu a terme al Parc Prehistòric de les Coves del Toll, tot i que existeix la possibilitat de visitar el Museu de Moià un cop finalitzades les activitats.

Pots consultar el llistat de preus de les activitats fent click aquí. També pots descarregar tota l’oferta didàctica seguint el següent enllaç.