Activitats en grup a les Coves i al Museu

Visita turística en grups a les Coves del Toll

(mesures COVID instaurades)

activitats_grup1

Activitats en grups per gaudir d’una visita a la Cova prehistòrica del Toll (Moià), entre setmana hi ha visites guiades per grups (tercera edat, escolars, etc.), prèvia concertació al Museu arqueològic de 8h a 14:30h al telèfon: 93 820 91 34.

Aquestes visites per grups consten de la visita guiada a les Coves del Toll, i posteriorment la visita guiada al Museu Arqueològic a Moià.

Programa d'activitats per a grups

(Mesures Covid instaurades)

Lloc de trobada per l’inici de la visita serà a les Coves prehistòriques del Toll a Moià (Barcelona).

Caldrà tenir concertada l’hora d’arribada a la Cova prehistòrica. És recomanable que sigui entres les 10 h i 11 h del matí si llavors es vol tenir temps de fer la visita guiada al Museu arqueològic, durant el matí .

La vista guiada a les coves del Toll (Moià) té una duració aproximada d’uns 45 m.

Cada grup d’entrada a les coves és de 30 persones, actualment ab la situació de la Covid es fan grups de 25 i es segueixen totes les mesures de seguretat sanitària requerides en els nostres equipaments.

La visita guiada al Museu arqueològic té una duració aproximada de 30 m a 45 m.

Cada grup de visita guiada al Museu arqueològic és recomanable que no superi les 25 persones, però donades les dimensions de les sales, es poden fer grups de 40 a 45 persones, si la situació ho requerís.

activitats_grup4

Visita Museu de Moià - Casa Natal Rafael Casanova

(Mesures Covid instaurades)

S’organitzen visites guiades per les sales del Museu-Casa Natal Rafael Casanova i Museu Arqueològic (activitats grup) prèvia concertació al Museu en horari de 8h a 14:30 al telèfon: 93.820.91.34.

Lloc de trobada per l’inici de la visita serà el Museu.
Caldrà tenir concertada l’hora d’arribada.

La visita guiada al Museu arqueològic té una duració aproximada de 45 m a 1 h.

Es pot concertar tant per entre setmana com pel cap de setmana.

Inclou un pase d’audiovisual o vídeo de la batalla de l’11 de setembre de 1714.

Cada grup de visita guiada al Museu arqueològic és recomanable que no superi les 25 persones, però donades les dimensions de les sales, es poden fer grups de 40 a 45 persones, si la situació ho requerís.

activitats_grup6

Visita Casc Antic, Museu de Moià i casa Natal Rafael Casanova

(Mesures Covid instaurades)

Una altra activitat per grups és una visita guiada pel casc antic de Moià (inclou l’interior de l’església) i complementada amb la visita guiada al Museu Arqueològic i Casa Natal Rafael Casanova, prèvia concertació al Museu de 8h a 14:30 al telèfon: 93.820.91.34

Lloc de trobada per l’inici de la visita serà el Museu.
L’activitat té una durada total entre 1 h 45 m i 2 h.
Cada grup de visita guiada és recomanable que no superi les 25 persones, excepcionalment podria ser de 30 a 35 persones, si la situació ho requerís.

prehistoria_escola3

Itinerari geològic

Aprèn a reconèixer les roques sedimentàries, seguint el mètode científic de treball dels geòlegs. Coneix com funciona un riu i la seva relació amb el sistema Kàrstic del Toll.

Inclou: Visita Guiada a les Coves prehistòriques i al Museu arqueològic, taller de mesura de seccions estratigràfiques i de valoració dels paràmetres hídrics d’un riu i el seus sistema Kàrstic associat, Quadern de treball, material i monitors titulats.

Prèvia concertació al Museu, de dilluns a divendres de 8 a 14:30h als  telèfons: 93 820 91 34 – 938 20 85 35.

activitats_grup3

Preus d'activitats en grup

VISITA GUIADA AL MUSEU PER GRUPS (No inclou entrada al Museu)
VISITA GUIADA MUSEU+CASC ANTIC MOIÀ (No inclou entrada al Museu)

Consulteu totes les tarifes: