Activitats en grup
Visita'ns entre setmana i gaudeix dels nostres equipaments i activitats

Vine en família o amics

Existeix la possibilitat de dur a terme diverses activitats, així com visites guiades, al Parc Prehistòric de les Coves del Toll, el Museu Arqueològic i Paleontològic o la Casa Museu Rafael Casanova acompanyat de familiars i amics. Aquestes s’enfoquen a qualsevol mena de grup, ja siguin escolars, de tercera edat, famílies, etc.

Podreu escollir entre la nostra àmplia oferta on trobareu tallers sobre prehistòria, natura, geologia i història. Si el que busqueu és la immersió total, us recomanem combinar visita guiada amb alguna de les activitats per gaudir d’un matí complet.

És necessari concertar prèviament qualsevol de les activitats i visites guiades així com consultar la disponibilitat d’aquestes. Per consultar el llistat de preus i horari de les activitats feu clic aquí. També podeu descarregar tota l’oferta d’activitats seguint el següent enllaç.

Previous slide
Next slide

Recomanacions

  • Parc Prehistòric de les Coves del Toll: El lloc de trobada per l’activitat serà el pàrquing del Parc Prehistòric de les Coves del Toll. El grup no podrà superar les 30 persones. Caldrà concertar l’hora d’arribada al Parc Prehistòric i l’hora d’inici de l’activitat.

  • Museu Arqueològic i Paleontològic o Casa Natal de Rafael Casanova: El lloc de trobada serà el Museu de Moià (espai compartit pel Museu Arqueològic i Paleontològic i la Casa Natal de Rafael Casanova). El grup no podrà superar les 30 persones. Caldrà concertar l’hora d’arribada al Parc Prehistòric i l’hora d’inici de l’activitat.