Visites particulars
Coneix la formació, vida i descobriment de la Cova del Toll

Vols visitar la Cova del Toll?

La visita a l’interior de la cova només es pot dur a terme acompanyat per un dels nostres guies. Per poder accedir-hi s’han de comprar les entrades a la guixeta del Parc Prehistòric de les Coves del Toll el mateix dia de la visita, ja que no es duen a terme reserves.

Un cop adquirides les entrades s’informarà de l’hora d’inici (temps d’espera màxim 20 min) de la propera visita guiada. Quan aquesta doni inici es recorreran 200 metres de l’interior de la cova en una durada d’entre 45 i 50 min. Tot el recorregut és accessible per a persones amb diversitat funcional (a excepció de l’última sala).

Cal tenir en compte que els grups de visita es conformaran amb un màxim de 30 persones. En el cas de superar aquest llindar es podran adquirir les entrades de la propera visita programada. L’última visita s’iniciarà 45 min. abans del tancament de l’equipament.

Pots consultar els horaris i els preus de visita fent clic aquí.

Finalitzada la visita guiada a l’interior de la cova és possible recórrer la resta del Parc Prehistòric de les Coves del Toll de forma gratuïta. Aquest es tracta d’un recorregut circular d’aproximadament 500 m en sentit circular.

Al llarg d’aquest camí es podran observar altres coves, com la Cova de les Toixoneres o la Cova Morta, així com diverses pèrgoles didàctiques que us acompanyaran pel vostre pas per la Prehistòria. A més a més, visitareu la reconstrucció d’un poblat prehistòric.

Vols saber-ne més sobre tot allò que pots trobar al Parc Prehistòric de les Coves del Toll? Fes clic aquí!