Visites particulars​

Visita guiada a les Coves del Toll

(mesures COVID instaurades)

La COVA DEL TOLL, situada al terme municipal de Moià és una de les coves prehistòriques d’Europa més rica en fauna del QUATERNARI, d’ara fa uns 100.000 anys i molt important a nivell arqueològic amb restes de l’edat de Pedra.

La visita guiada a les Coves del Toll és una bona excusa per a conèixer la prehistòria al Moianès. La visita guiada es complementa amb la visita, per lliure, de la resta del Parc Prehistòric ubicat en un  entorn natural  on trobareu un itinerari botànic i una zona de poblat amb diferents reproduccions de cabanes prehistòriques (resultat de l’Arqueologia experimental). Amb l’entrada a les Coves tindreu l’accés gratuït al Museu de Moià.

L’equip de didàctica del Museu de Moià ofereix un gran ventall d’activitats relacionades amb l’Arqueologia, la Prehistòria i la Història (consulteu Activitats de l’index gral).

Taxes de la visita guiada a les Coves del Toll i altres activitats

activitats_nens1

L’entrada a les Coves del Toll s’adquireix a la caseta-recepció de les coves. L’entrada de la visita guiada a les coves inclou l’accés gratuït al Museu de Moià.

Podeu consultar els preus de les diferents activitats (activitats nens, tallers, visites individuals…) en el següent enllaç

Taxes de la visita guiada a les Coves del Toll i altres activitats

(mesures COVID instaurades)

activitats_nens3

Si esteu interessats en visitar les Coves prehistòriques del Toll entre setmana o en horaris diferents als de cap de setmana, feu la reserva al Museu Municipal de Moià, a través del e-mail o trucant al telèfon 93-8209134 en horari d’obertura, entre setmana.

Consulteu totes les tarifes: