NIT DELS MUSEUS 2024

El proper 18 de maig es celebrarà el Dia Internacional dels Museus 2024, per aquest motiu des del Departament de Cultura de la Generalitat s’organitzen jornades de portes obertes i activitats que segueixin el lema de l’ICOM, que enguany és ‘Museus per l’educació i la investigació‘.

Aquest 2024, la celebració del Dia Internacional dels Museus coincideix amb la Nit dels Museus, ambdós seran dissabte 18 de maig.

És per aquest motiu que des del Museu de Moià i Les Coves del Toll organitzem un seguit d’activitats durant el dia.

 

  • Museu de Moià

D’inici, durant tot el dia, el Museu de Moià serà d’accés gratuït en el seu horari d’obertura habitual.

 

  • Parc Prehistòric de les Coves del Toll

El Parc Prehistòric de les Coves del Toll serà obert en el seu horari i funcionament habitual, mitjançant reserva prèvia trucant al 93 820 91 34 de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h.

D’altra banda, de 21h a 00h, es duran a terme les activitats commemoratives del Dia Internacional dels Museus 2024.

Es realitzaran visites a l’interior de la Cova del Toll en clau geològica, on farem èmfasi en el mar que va ocupar la Catalunya Central fa 38 milions d’anys i s’esmentaran algunes de les formacions d’interès geològic que en l’actualitat són evidents en diferents espais del Geoparc de la Catalunya Central.

Paral·lelament, es durà a terme un joc de pistes per tot el Parc Prehistòric en format ‘Escape Room‘.

Ambdues activitats es realitzen de forma gratuïta i conjunta, i és necessari realitzar reserva prèvia mitjançant www.entrapolis.com.

Recordem que l’espai del Parc Prehistòric de les Coves del Toll és un entorn natural amb poca llum, és aconsellable portar lots o frontals per veure’s en condicions.