GEOLOGIES DE L’OBLIT

Exposició temporal d’nddr3 comissariada per Mercè Alsina i Laia Casanova en el marc del Festival Experimental de Creacions Contemporànies ‘Ex Abrupto.

Del 5 de juliol a l’1 de setembre 2024 en l’horari d’obertura habitual del Museu de Moià. Entrada gratuïta.

Geologies de l’oblit és un projecte on les fotografies de l’Arxiu històric de Moià esdevenen el punt de partida de la creació d’un paisatge fictici, que més enllà de la seva historicitat, evidencien la violència que exerceix l’oblit en els nostres records i el paper fonamental que tenen les imatges per ancorar moments concrets en la nostra memòria

Pel que fa a l’artista, Andrea (nddr3), és una artista multidisciplinària que planteja mètodes d’hibridació entre allò digital i allò físic, explorant així diferents maneres de construir realitats virtualitzades. En el procés creatiu utilitza tècniques contemporànies de producció com la fotogrametria o la impressió 3D. El seu interès per la fisicalitat virtual, l’error digital i la representació tridimensional l’han portat a generar peces contemporànies que conviuen amb la nostra nova era postdigital.

Per a més informació podeu consultar la pàgina del projecte a la pàgina web d’Ex Abrupto.