Coves del Tollcoves del toll

COVES DEL TOLL VISITES PARTICULARS ACTIVITATS ESCOLARS GRUPS LA BOTIGA MUSEU ARQUEOLOGIC MUSEU RAFAEL CASANOVA ARXIU HISTORIC FONS DEL MUSEU NOTICIES AGENDA D'ACTIVITATS ENLLAÇOS CONSULTA ELS PREUS
VISITES PARTICULARS

Visita guiada a les Coves del Toll (Moià)

prehistòria i activitats nens

 La COVA DEL TOLL, situada al terme municipal de Moià és una de les coves prehistòriques d’Europa més rica en fauna del QUATERNARI, d'ara fa uns 100.000 anys i molt important a nivell arqueològic amb restes de l'edat de Pedra.

La visita guiada a les Coves del Toll és una bona excusa per a conèixer la prehistòria al Moianès. La visita guiada (d'uns 45' aprox) es complementa amb la visita, per lliure, de l'entorn natural  on trobareu un itinerari botànic i una zona de poblat amb diferents reproduccions de cabanes prehistòriques (resultat de l'Arqueologia experimental). Amb l'entrada a les Coves tindreu l'accés gratuït al Museu de Moià.

L'equip de didàctica del Museu de Moià ofereix un gran ventall d'activitats relacionades amb l'Arqueologia, la Prehistòria i la Història (consulteu Activitats de l'index gral).

Horari de visites de les Coves del Toll

⇒ caps de setmana, festius, vacances escolars, d'estiu i Setmana Santa  (excepte el 25 i 26 de desembre i l’1, 5, 6 de gener), en horari d'hivern de 10:30 h a 14:00h  i en horari d'estiu de 10:30 a 19h.

   La última visita sol ser uns 45' abans de l'hora de tancament (l'organització es reserva el dret d'establir l'horari de les visites guiades segons el millor funcionament i capacitat natural de la cova).

⇒ Només es realitzen reserves, si la visita és entre setmana.

Esta prohibit entrar a les coves visitables sense guia.

⇒ Juliol i Agost també són obertes entre setmana de 10:30 a 14h.

* Horari del Museu:

http://www.covesdeltoll.com/

 

Taxes de la visita guiada a les Coves del Toll i altres activitats

Activitats nens a les Coves prehistòriques del Toll

⇒ L'entrada a les Coves del Toll s'adquireix a la caseta-recepció de les coves. L'entrada de la visita guiada a les coves inclou l'accés gratuït al Museu de Moià.

Podeu consultar els preus de les diferents activitats (activitats nens, tallers, visites individuals...) en el següent enllaç

CONSULTA ELS NOSTRES PREUS

Sistema de pagament al comptat..

 

Altres activitats a les coves del Toll de Moià 

Activitats nens a prop de Barcelona (Cova del Toll)

⇒ Si esteu interessats en visitar les Coves prehistòriques del Toll entre setmana o en horaris diferents als de cap de setmana, feu la reserva al Museu Municipal de Moià, a través del correu-e o trucant al telèfon 93-8209134 en horari d'obertura.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional